الحاقیه جدید ساختمان بندر انتوِرپ از معماران زاها حدید

الحاقیه جدید ساختمان بندر انتوِرپ از معماران زاها حدید

معماران زاها حدید یک حجم شیشه ای بزرگ بر پشت بام مرکز جدید بندر آنتروپ طراحی و اجرا نموده است. این حجم الحاقی جهت استفاده مجدد از ایستگاه آتش نشانی در این بندر و ایجاد خانه بندر ایجاد شده است. این طرح که پیشتر در سال ۲۰۰۹ رونمایی شده بود، یکی از بلندپروازانه ترین طرح های معمار عراقی بریتانیایی، زاها حدید، پیش از مرگ ناگهانی او در اوایل سال جاری بود.

این حجم عظیم با ارتفاعی بیش از ۱۰۰ متر، تقریبا هم اندازه ایستگاه آتش نشانی سابقی ست که در زیر آن قرار گرفته است. این ساختمان می تواند ۵۰۰ پرسنل بندر که پیش از این در ساختمان های متفاوتی در اطراف این شهر بلژیکی مشغول به کار بودند را در خود جای دهد.

این الحاقیه نمایی با سطوح مثلثی، برخی شیشه ای و شفاف و برخی کدر،دارای سطحی صاف در سمت جنوب و جهت افزایش انعکاس آب سطحی ناهموار در سمت شمال دارد.

57096361208566282820362016421482810

ادامه مطلب